Befizetések és kivonások


 • Visa
 • Skrill, Neteller
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Banki átutalás
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Skrill, Neteller
Sport, Kaszinó
4.1/5
USDT 115 bónusz
Regisztráció

Áttekintés


 • Weboldal:
  www.dafabet.com
 • Cég:
  AsianBGE
 • Engedély:
  Cagayan Gazdasági Zóna Hatóság (CEZA)
 • Célterület:
  Ázsiai csendes-óceáni térség / Európa

Dafabet

A Dafabet tevékenysége kiterjed az ázsiai régiókra, az európai országokra és 28 egyéb országra is. Világszerte aktív és jelentős. Az oldalt ázsiai stílus jellemzi. A Dafabet logóját az m.in-en is láthattad már, Burnlea FC, Celtic FC, Blackburn Rovers pólókon, mivel az angol sportcsapatok hivatalos szponzora. A Dafabet egy professzionális bukmékeri platform, és a kiválóságot az oldaluk minden részlete bizonyítja. Épp ezért rendszeresen kap pozitív értékeléseket is.

Dafabet bónuszok – az oldal használatának előnyei

A bukmékerek az új játékosokat bónuszok sorozatával ösztönzik. Kezdheted például egy üdvözlő bónusszal. Ami egy elérhető lehetőség a Dafabet weboldalán is. A Dafabet által kínált bónuszok rendkívül versenyképesek. A Dafabetnél történő regisztrációért többek között a következőket kaphatod:

 • egy induló bónusz, amely lehetővé teszi, hogy extra nyereményeket zsebelj be, 
 • heti freebet, 
 • speciális promóciós kódok a felkínált fogadásokhoz, amelyeket befizetéskor vagy a regisztráció során lehet felhasználni. 

Ezenkívül különleges VIP ajánlatok is készülnek a visszatérő játékosok számára.

A Dafabet Üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónusz a Dafabetnél történő első befizetés után vehető igénybe. Ez olyan pénzösszeg, amit bármikor felhasználhatsz a fogadásokra. Az elérhető lehetőségek és a kiválóságuk miatt pedig nagyon vonzóak más bukmékerek ajánlataihoz képest. A biztosított prémium feltétele a 15-szörös fogadás.

További regisztrációs extrákat kínál a buki, ha a befizetés digitális valutában történik. Ebben az esetben is 15-ször kell átforgatni a kapott nyereményt. Ugyanakkor a bónuszból finanszírozott fogadásokból származó nyereményeket is meg kell forgatni a feltételek szerint. Nem tagadható, hogy a kezdő bónusz hatékony ösztönző az új játékosok számára.

Heti Dafabet freebet

A Dafabet bukméker által biztosított weboldal lehetővé teszi a játékosok számára, hogy számos további bónuszhoz is hozzájussanak. A freebet pedig nem csak egyszeri alkalommal vehető igénybe. Alkalmas mind az új, mind a rendszeres játékosok számára. Ennek eredményeképpen lehetőségük van arra, hogy a korábban helyes fogadásokért cserébe extra tippeket tegyenek az adott sportágak, valamint az e-sportok eredményeire. Fontos, hogy a fogadások szorzója nem lehet kisebb 1,5-nél. A bónusz fogadásának és odaítélésének aktuális feltételei a speciális ajánlatok menüpontban találhatók.

A Freebet megszerzése nem függ a befizetéstől. Az ebből szerzett pénzeszközökből azonban fogadást kell kötni. Ekkor a bukmékeri oddsnak legalább 1,5-nek kell lennie.

A Dafabet bónuszkód

A promóciós kód aktiválása után több funkció is aktiválódik. Ez a hivatalos bukmékeri weboldal speciális ajánlatok szekciójában található. Ezeket gyakran a tematikus portálokon és a bukmékerek partneroldalain keresztül osztják meg.

A Dafabet promóciós kódot a befizetéskor kell használni, amelynek eredményeképpen megnő a végül megnyerhető összeg. Akkor is használhatod ráadásul, amikor létrehozod a számládat az oldalon, hogy vonzó jutalmakat szerezz.

Dafabet speciális ajánlatok és jutalmak

A Dafabet fogadóiroda számos előnyt kínál mind az új, mind a visszatérő játékosok számára. Különösen érdekes a rendszeres felhasználóknak szánt VIP-program. Az aktív fogadást kedvező bukmékeri bónuszokkal jutalmazzák, amelyek feltételei eseti alapon kerülnek meghatározásra.

Különleges ajánlatot kínál például a születésnapodon is. Ez különböző formában is bezsebelheted, és a kézhezvételtől számított 30 napos lejárati idővel használhatod fel. Fontos viszont hozzá, hogy a játékos legalább három hónapja aktív tagja legyen a Dafabet platformnak.

A bukméker cashbacket is biztosít. Az így kapott pénzösszeget egyszer kell megtenni tippként, legalább 1,5-ös szorzóval.

A Dafabet cash-out opciót is biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a fogadást a sportesemény vége előtt lezárd. Ez lehetővé teszi a játékos számára, hogy bármikor visszavonja a fogadását, minimalizálva az esetleges veszteségeket.

A Dafabet regisztráció és bejelentkezés folyamata

Egy olyan nagy potenciállal és tapasztalattal rendelkező platform esetében, mint a Dafabet, benchmark eljárásról beszélhetünk. Néhány egyszerű lépésben regisztrálhatod a számládat. Csak töltsd ki a regisztrációs kérelmet, és add meg személyes és elérhetőségi adataidat, valamint bankszámlaszámodat. Ezután az új felhasználónak meg kell adnia a számla pénznemét, és el kell fogadnia a szükséges mezőket. Ezután megkérnek, hogy erősítsd meg elérhetőségi adataid és a személyazonosságod.

A Dafabetnél nem lehet regisztrálni a személyazonossági okmányok bemutatása nélkül. Ezenkívül pedig egy speciális, az e-mail postaládába küldött linkre is rá kell kattintanod majd.

Élő fogadás a Dafabet

Ez a szerencsejáték-szolgáltató tökéletesen megfelel a fogadók igényeinek, tekintve, hogy az élő fogadások átfogó kínálatával rendelkezik. Ráadásul a sportágak és az e-sportok széles skálán mozognak. A Dafabet fogadóiroda lehetőséget biztosít a játékosoknak az élő közvetítések követésére és az élő eredmények figyelésére is.

Dafabet befizetés és kifizetés

A Dafabet többféle módon is lehetővé teszi a nyeremények kifizetését és a befizetések teljesítését. Használhatod a Neteller, JCB, Skrill, ecashasia, Paysafecard PAYBOY, Asianteller ajánlatait. Ezen kívül fizetési kártyák és banki átutalások is rendelkezésre állnak a befizetésekhez és a kifizetésekhez. A nemzetközi tevékenységeknek köszönhetően ráadásul többféle pénznemet is elfogadnak. Emiatt viszonylag alacsony árréssel rendelkező tranzakciókat lehet itt végezni.

Dafabet mobil app és a webes változat

A bukméker a játékosok számára egy ingyenes és funkcionális alkalmazást hozott létre. Ez elérhető a bukméker weboldalán, valamint az App Store-ban is. Az alkalmazáson keresztül hozzáférhetsz a szerencsejáték oldal összes lehetőségéhez és funkciójához. Itt fogadásokat köthetsz és nyomon követhetsz minden mérkőzést és azok eredményeit. Alternatív megoldás viszont a szolgáltatás mobil verziója.

A játékosok bármikor kapcsolatba léphetnek a kaszinó munkatársaival többféle módon is: chat, kapcsolatfelvételi űrlap, e-mail, telefon.

Dafabet: A játékosok visszajelzései

A platform felhasználói nagyra becsülik a bukméker tevékenységét. Főleg, mivel semmilyen hiányossága nincs az oldalnak. Az eljárási szabályok világosak és egyértelműek. Ennek eredményeképpen egyértelmű szabályok vannak a bónuszok megszerzésére vonatkozóan is. Az ajánlatok pedig mind az új, mind a visszatérő játékosoknak szólnak. A bukméker tudja, hogyan lehet hatékonyan megszerezni és megtartani a fogadókat, miközben a szisztematikus játékok lehetővé teszik, hogy további nyereséget szerezzen bármelyik játékos. A Dafabet játékok nagy esélyt biztosítanak a nagy nyereményekre. Hiszen, ez egy bevált és legális weboldal, ahol a pénzeszközök biztonságban vannak, és a nyereményeket mindig kifizetik.

Dafabet En Dafabet Gr Dafabet Bg Dafabet Dk Dafabet Ee Dafabet Fi Dafabet Fr Dafabet De Dafabet Hu Dafabet Zh Dafabet It Dafabet Jp Dafabet Lv Dafabet Lt Dafabet Nl Dafabet Pt Dafabet Ro Dafabet Ru Dafabet Sk Dafabet Si Dafabet Es Dafabet Se Dafabet Tr Dafabet Ua Dafabet Id Dafabet Cz